• Deň otcov

          • Deň otcov na Slovensku

            Deň otcov je neoficiálny sviatok, ktorý patrí otcom, oslavuje sa otcovstvo a takzvaným hlavám rodiny sa vzdáva úcta. Ide o medzinárodný deň, takže sa neoslavuje len na Slovensku, ale aj mnohých ďalších krajinách na svete.

            V našich končinách sa mu zatiaľ nepripisuje veľká dôležitosť, ide skôr o symbolické pripomenutie. Z tejto kategórie sviatkov a symbolických dní sa u nás skôr oslavuje Deň matiek a Medzinárodný deň žien. Otcovia sú v tomto ohľade mierne ukrátení.

            Dátum Dňa otcov nie je stále rovnaký, nakoľko vždy pripadá na tretiu júnovú nedeľu. Tento rok mu teda patrí dátum 16. jún 2019.

          • Tatrapolis

          • vysvedčenie = vstup GRÁTIS

             

            Školský rok sa končí a my chceme odmeniť Vás všetkých. Žiadne rozdiely, žiadne podmienky. Jednoducho si prinesieš tvoje vysvedčenie a máš vstup do Tatrapolisu v termíne od 29 - 30.6.2019 úplne zadarmo. Zaži s nami fantastický koniec školského roka.

          • Oznam

          • Zubná ambulancia Mudr. Zacharovej  dňa 30. 06. 2019 končí svoju činnosť. Prosíme rodičov, aby si prišli prevziať zdravotnú dokumentáciu od 17.06. do 04.07.2019 včase od 9,00 do12,00 hod.  Ďakujem za porozumenie.

            Zubná ambulancia na sídlisku Adama Trajana a na Bratislavskej ulici č. 53 ponúka zdr.  Pondelok až piatok od 7,00 do 14,30 hod.

          • Krajské kolo v Orientačnom behu

          • Krajské kolo Orientačného behu

            OÚT OŠ udelil diplom   Patrikovi Kolesárovi za 2. miesto v krajskom kole v orientačnom behu a škola získala 3. miesto

          • Olympiáda pre žiakov MŠ

          • Olympiáda pre MŠ sa uskutočnila 12.6. v areáli našej Základnej školy. Aktívne pomáhali na stanovištiach žiaci 9. roč., ktorí olympiádu spolu s p. Mikeskovou pripravili. Deti pretekali v behu na 20 m, 60m, najstarí i na 250 m, skoku do piesku, skoku z miesta, v hode kriketovou loptičkou, slalome medzi kuželami a v hode na cieľ. Celkom sa zúčastnilo 106 detí. Každý kto sa zúčastnil bol odmenený medailou a lízatkom.

          • Talenty 2019

          •                       Primátor mesta Piešťany

             si Vás dovoľuje pozvať na slávnostné vyhodnotenie súťaže

                  Talenty 2018/2019 a Škola roka Piešťan 2018/2019,

            ktoré sa bude konať 27. 06. 2019 o 9.00 h v Dome umenia v Piešťanoch.

                                                      Mgr. Peter Jančovič, Ph

                                                                                                                                           

                                   Talenty našej školy, ktoré pripravovali vyučujúci.

            PaedDr. Gizela Talačová, Mgr. Martina Pechová, Mgr. Viera Mikesková, Marta Sedmáková, Mgr. Anna Valentovičová Jánošková, Mgr. Milena Blažeková, Mgr. Kornélia Kimijanová, Monika Juriková, Mgr. Ita Vašeková.

            Ihor Bas, Dominika Viziová, Samuel Orviský, Mário Zachar, David Jurik, Martin Jaroš, Peter Strečanský, Simona Kurtišová, Hana Rybanská, Natália Špiriaková, Karolína Jakubcová,Simona Habartová, Veronika Bagínová, Karolína Koštálová, Karolína Schultzová, Rastislav Lekár, Juraj Vavro, Lívia Vráblová, Mgr. Ladislav Lacko, Samuel Kováč, Daniel Jakubek.

          • Ďalší úspešní športovci školy

          • Jakub Marek, Denis Seko, Alex Mihalik, Martin Niepel, Branislav Lacuška

            Katarína Juricová, Rebeka Macháčová, Sandra Matušeková, Karolína Košťálová, Sofia Strečanská