• Prímestský tábor

          • Prímestský tábor

            Prímestský tábor je od 1.7. do 12.7. 2019 - celkom sa ho zúčastnilo 30 detí od prvej po piatu triedu. Foto 2. deň - výlet na Čertovu pec.

          • Nástrahy internetu

          • Začali prázdniny a deti budú tráviť veľa času doma bez rodičov. Najviac času žiaľ venujú počítaču a telefónu a brodia sa po Internete, kde je všeličo – ale aj možné nástrahy. Deti o nich nevedia, ale ani rodičia často krát nie.  

            Neveríme, že Internet môže byť aj nebezpečné miesto. Možno uveríme, keď uvidíme nový slovenský film s názvom „Kto je ďalší?“. Snímka inšpirovaná skutočnými udalosťami z rôznych kontinentov sveta rozpráva o kontroverzných témach. Pozrite si oficiálny trailer k novému filmu:  https://youtu.be/jXO_eBIH-mE

          • Piešťanský slávik

          • Piešťanský  slávik  2019

            Pre všetkých, ktorí túžia byť speváčkou či spevákom máme dobrú správu - začína 1.ročník súťaže v pop-music Piešťanský slávik. Organizuje ju Agentúra BEBOP, o.z. Apoline s podporou Mesta Piešťany a Trnavského samosprávneho kraja.

            Prihlásiť sa môže každý od 7 do 17 rokov. Dievčatá aj chlapci. Súťažiť sa bude v dvoch kategóriách.

            I. kateg. – od 7 do 13 rokov          II.kateg – od 14 do 17 rokov.

            Prihláste sa do 30. júna 2019 a budete pozvaní do výberového kola koncom augusta 2019, kde zaspievate 2 pesničky (aspoň jednu slovenskú). Ak nestihnete teraz, sledujte informácie o výberovom kole.

            (Prihlásiť sa môžete  uvedením : Meno, rok narodenia, škola a kontakt – toto pošli na piestanskyslavik@gmail.com)

            Postupujúci absolvujú zaujímavé školenie o spievaní a nacvičia si vybranú skladbu so skvelou hudobnou skupinou COVERAGE.

            Slávnostný večer bude 5. októbra 2019 vo veľkej sále Spoločenskej dvorany (Kursalón) v Piešťanoch. Okrem skvelého zážitku čakajú na súťažiacich krásne ceny (každý finalista získa retiazku s príveskom mikrofónu), bude mať možnosť spievať ďalej so živou kapelou na viacerých podujatiach a hlavný víťaz získa naozajstný  zlatý mikrofón !

             

             

          • Deti deťom

          • Podujatie pre MŠ Scherera "Deti deťom", ktoré sa konalo vo veľkej telocvični, celkom sa zúčastnilo 96 detí z MŠ a 32 našich detí. Prezenoval sa spevácky súbor pod vedením p. Kimijanovej, žiaci z našej školy s tanečnými choreografiami a s 2 tančekmi i deti z MŠ. 

          • Plávanie

          • IX .ročník plaveckých pretekov žiakov ZŠ

            pod záštitou Primátora mesta Piešťany

             

            Termín konania: 18.6. 2019

            Miesto konania:   Kúpalisko Eva

            Organizátor: Klub vodného póla v spolupráci s MsÚ Piešťany

            Pretek bol rozdelený na  2 časti

            Kategórie boli rozdelené na neregistrovaných žiakov a registrovaných žiakov vo vodnopólovom a plaveckých kluboch.

            U neregistrovaných žiačok 3.ročníka sa umiestnila Nina Frederika Drličková na 2. mieste, v 5.ročníku Timea Babačová zvíťazilaa u registrovaných žiačok 5. ročníka získala 3.miesto naša vodná pólistka Alžbeta Kalmanová.

            Blahoželáme!

             

          • Zlaté kľúče

          • Akcia v MsK, ktorá sa volala "Zlatné kľúče" Márie Ďuričkovej, predstavenie jej diela spolu  s výtvarným workshopom, dňa 17.6. Podujatia sa zúčastnili žiaci 2. a 3. ročníka.