• Talenty 2023

          • Školský rok 2022/2023 sa  končí, prázdniny sú za dverami blíži sa čas oddychu, relaxu, ktorí si všetci zaslúžime o čom svedčia aj ocenenia Mestom Piešťany pre našich žiakov, učiteľov.. 

            Podarilo sa nám vybojovať 1. miesto v súťaži najaktívnejšia škola v športe do 250 žiakov, všetky deti pripravovali naši telocvikári, pán učiteľ Lacko a Nemergut, ktorí svoje tímy priviedli k nejednému cennému kovu či v okresných alebo krajských súťažiach.

            Našimi najlepšími a najaktívnejšími športovcami boli žiaci 8.B triedy Sofia Strečanská a Michael Richtárik, ktorí školu reprezentovali v mnohých športových súťažiach a pomohli získať škole a spolužiakom viacero ocenení.

            Ďalším prvenstvom sa môže pýšiť školský časopis "Sovička", ktorý vedie pani učiteľka Jančovičová so svojim redakčným tímom.  Získali 1. miesto v súťaži o najkrajší školský časopis v školskom roku 2022 -2023.

            Diplom od mesta Piešťany získali i 7 učitelia a 44 žiaci.

            Všetkým srdečne blahoželáme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu mesta a našej Schererky.

          • Školský výtet - 9.trieda

          • Dňa 16.6 2023 sme sa pobrali na výlet do Zoo Lešná v Zlíne. Ráno nás nenechalo spať a skôr ako sme sa nazdali sme boli v autobuse. Hlavným budíkom sa stali pesničky rôzneho druhu, ktoré bolo počuť do všetkých uší. Do Zoo sme vošli prebudení a tešili sme sa, že uvidíme zvieratá rôznych typov, farby a veľkosti ako sú napr. pelikány, surikaty, tučniaky, korytnačky, slony, žirafy, kapybary, tigre a mnoho ďalších. Nemohli chýbať ani raje, ktoré sme nakŕmili a taktiež aj vláčik, ktorý nás sprevádzal po Zoo.

            Domov sme sa vracali s úsmevom a s našimi zvieratkami. Samozrejme s plyšovými a kľúčenkovými. Výlet sme si veľmi užili a veríme, že na tento zážitok nezabudneme.